קרפציו תאנים ושמן זית

אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים:
  • 6 תאנים
  • מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד
  • כף סילאן
  • כפית סומק
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • מלח ים אטלנטי
  • 2 כפות אגוזי מלך קצוצים
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • שמן זית ישראלי
  • עלי בזיליקום תאילנדי (אפשר להחליף לבזיליקום רגיל)
אופן ההכנה:
  • 1.פורסים את התאנים ומסדרים על צלחת.
  • 2.מזלפים מסביב את מיץ הלימון ומפזרים את קליפת הלימון המגוררת.
  • 3.מפזרים בצורה אחידה את יתר החומרים ומזלפים שמן זית.
  • 4.מניחים עלי בזיליקום ומגישים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל