קרפציו תאנים ושמן זית
אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים:
- 6 תאנים
- מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד
- כף סילאן
- כפית סומק
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- מלח ים אטלנטי
- 2 כפות אגוזי מלך קצוצים
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- שמן זית ישראלי
- עלי בזיליקום תאילנדי (אפשר להחליף לבזיליקום רגיל)
אופן ההכנה:
- 1.פורסים את התאנים ומסדרים על צלחת.
- 2.מזלפים מסביב את מיץ הלימון ומפזרים את קליפת הלימון המגוררת.
- 3.מפזרים בצורה אחידה את יתר החומרים ומזלפים שמן זית.
- 4.מניחים עלי בזיליקום ומגישים.