רולדת פאי פירות

רותם ליברזון
60 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים:
  • חבילת בצק פריך מתוק – רמי לוי
  • חבילת קונפיטורת פטל – רמי לוי
  • רבע קילו פירות יער, או שזיפים, או אגסים או תותים , מה שאוהבים ואפשר לערבב כמה סוגים ביחד
  • 60 גרם אבקת סוכר
  • גרידה מלימון אחד
  • חצי כוס שקדים פרוסים
  • כפית גדושה קורנפלור מומסת בכף מים
אופן ההכנה:
  • 1.מערבבים בקערה את הפירות החתוכים עם אבקת סוכר ,כף תמצית וניל גרידת לימון שקדים וקורנפלור.
  • 2.פותחים את הבצק על גבי נייר אפיה, מורחים את הבצק בריבה באופן אחיד ומעל מניחים את תערובת הפירות בצפיפות לאורך הבצק בצד הקרוב אליכם. משאירים שוליים של ס"מ ללא מלית.
  • 3.מקפלים פנימה את הקצוות החיצוניים, מגלגלים לרולדה ומהדקים היטב. חורצים קווים לאורך הרולדה כדי שהאדים והנוזלים יוכלו לצאת מעט.
  • 4.מניחים את הרולדה בתבנית ואופים בחום של 175 כ 40 דקות או עד שהרולדה מזהיבה והיא מוכנה.
  • 5.מצננים לחלוטין, מפדרים בהמון אבקת סוכר ופורסים לפרוסות.
  • 6.*אפשר לשמור בקופסה אטומה יומיים
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל