שניצל ברוקולי וכרובית

אושר אידלמן & אודי ברקן
25 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים:

מצרכים

  • 300 גרם טופו במרקם רך
  • חצי כוס (70 גרם) שיבולת שועל אינסטנט
  • צרור קטן פטרוזיליה
  • 4 כפות קמח חומוס/קמח עדשים
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כף רוטב סויה
  • קורט פלפל שחור
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • 1/4 שקית (200 גרם) פתיתי כרובית קפואים
  • 1/4 שקית (200 גרם) פתיתי ברוקולי קפואים

 

 

לציפוי

  • 1 כוס פירורי פנקו
  • 4 כפות שומשום
  • 2-3 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:
  • 1.מחממים תנור ל-200 מעלות על מצב טורבו.
  • 2.טוחנים במעבד מזון את הטופו, שבולת השועל, קמח החומוס והפטרוזיליה. טוחנים למחית חלקה.
  • 3.מחלקים את התערובת ל-2.
  • 4.לחצי מוסיפים את פתיתי הברוקולי, ולחצי את פתיתי הכרובית. מערבבים היטב, מתבלים ברוטב סויה, מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט לפי הטעם, ומעבירים למקרר לחצי שעה על מנת לייצב את התערובת.
  • 5.מערבבים יחד את החומרים לציפוי.
  • 6.יוצרים קציצות שטוחות מהתערובות וטובלים בציפוי.
  • 7.מניחים נייר אפייה בתבנית ועליה את השניצלים.
  • 8.אופים כ-20 דקות (הופכים פעם אחת באמצע) או עד שהשניצלים מזהיבים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל