שניצל ברוקולי וכרובית
אושר אידלמן & אודי ברקן
25 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים:
מצרכים
- 300 גרם טופו במרקם רך
- חצי כוס (70 גרם) שיבולת שועל אינסטנט
- צרור קטן פטרוזיליה
- 4 כפות קמח חומוס/קמח עדשים
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כף רוטב סויה
- קורט פלפל שחור
- קורט אגוז מוסקט טחון
- 1/4 שקית (200 גרם) פתיתי כרובית קפואים
- 1/4 שקית (200 גרם) פתיתי ברוקולי קפואים
לציפוי
- 1 כוס פירורי פנקו
- 4 כפות שומשום
- 2-3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
- 1.מחממים תנור ל-200 מעלות על מצב טורבו.
- 2.טוחנים במעבד מזון את הטופו, שבולת השועל, קמח החומוס והפטרוזיליה. טוחנים למחית חלקה.
- 3.מחלקים את התערובת ל-2.
- 4.לחצי מוסיפים את פתיתי הברוקולי, ולחצי את פתיתי הכרובית. מערבבים היטב, מתבלים ברוטב סויה, מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט לפי הטעם, ומעבירים למקרר לחצי שעה על מנת לייצב את התערובת.
- 5.מערבבים יחד את החומרים לציפוי.
- 6.יוצרים קציצות שטוחות מהתערובות וטובלים בציפוי.
- 7.מניחים נייר אפייה בתבנית ועליה את השניצלים.
- 8.אופים כ-20 דקות (הופכים פעם אחת באמצע) או עד שהשניצלים מזהיבים.