דג ברמונדי אפוי בתיבול חגיגי.

מאת עוז תלם

מה צריך כדי להכין?
  • 1.2 דגי ברמונדי שלמים מנוקים
  • 2.1 כוס יין לבן
  • 3.1/2 כוס צלפים
  • 4.1/4 כוס שמן זית
  • 5.3 שיני שום כתושות ובנוסף 4 שיני שום פרוסות
  • 6.צרור אורגנו טרי
  • 7.3 לימונים פרוסים לפרוסות דקות
  • 8.1 כפית מלח גס
  • 9.1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 10. 4 כפות דבש
  • 11. 3 כפות חרדל
אופן ההכנה:
  • 1.יוצרים חתכים אלכסוניים משני צידי הדג
  • 2.מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב של הדג
  • 3.מניחים בכל דג 2 פרוסות לימון, אורגנו טרי ושן שום פרוסה
  • 4.עוטפים היטב את הדג ברוטב ומניחים על תבנית אפייה
  • 5.נועצים בחריצים שיני שום פרוסות ומוזגים מעל את הרוטב שנשאר
  • 6.אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ- 30 דקות
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל