דובשניות של פעם

מאת עוז תלם

מה צריך כדי להכין?
  • 1.100 גרם חמאה רכה
  • 2.3 כפות סוכר חום כהה
  • 3.1/2 כפית קינמון
  • 4.רבע כפית זנגוויל
  • 5.קורט אגוז מוסקט
  • 6.5 כפות דבש
  • 7.ביצה
  • 8.1/4 כוס תה מרוכז מאוד וכהה
  • 9.2 וחצי כוסות קמח תופח
  • 10.רבע כפית סודה לשתייה
לציפוי:
  • 1.אבקת סוכר
אופן ההכנה:
  • 1.מקציפים במיקסר במהירות גבוהה חמאה, תבלינים וסוכר.
  • 2.לאחר הקצפה של 3 דקות מוסיפים את הביצה והתה וממשיכים להקציף
  • 3.מוסיפים את הקמח ואת הסודה לשתייה ומערבבים
  • 4.מערבבים עם כף
  • 5.ממלאים קערית באבקת סוכר
  • 6.יוצרים כדורים קטנים ומצפים אותם באבקת הסוכר
  • 7.מניחים על נייר אפייה במרווחים בין הכדורים
  • 8.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 15 דקות עד שנוצרים סדקים
  • 9.מצננים ומאחסנים בכלי אטום
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל