טארט אישי עם כבדי עוף ביין

שף רותם בן מויאל

מה צריך כדי להכין?
  • 1.קילו כבדי עוף
  • 2.חבילת בצק עלים
  • 3.3 בצלים חתוכים לקוביות
  • 4.1/2 כוס יין אדום
  • 5.1/4 כוס שמן זית
  • 6.1 כפית מלח
  • 7.1 כפית פלפל שחור
  • 8.1 כפית כמון
  • 9.חלמון מהול בכף מים להברשה
  • 10.להגשה: עירית קצוצה\ טימין טרי.
אופן ההכנה:
  • 1.פורסים את בצק העלים על תבנית עם נייר אפייה חותכים למלבנים אישיים ויוצרים בעזרת סכין חתך בצורת מסגרת סביב כל מלבן.
  • 2.מברישים את המסגרת בחלבון ואופים ב- 200 מעלות כ- 17 דקות עז הזהבה.
  • 3.צולים את הכבדים על אש גלוייה
  • 4.במחבת מניחים שמן זית ובצלים, מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את הכבדים ואת התבלינים.
  • 5.מערבבים ומטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים יין אדום, מבשלים כ- 5 דקות נוספות עד לצמצום ומגישים את הכבדים בתוך המאפה.
  • 6.מגישים עם עירית קצוצה מעל.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל