טוסט טורטייה בציפוי פריך

מאת עוז תלם

מה צריך כדי להכין?
  • 1.3 טורטיות
  • 2.1 גבינה צפתית מגוררת
  • 3.3 פרוסות גבינה צהובה של המותג
  • 4.1/2 כוס טבעות זיתים
  • 5.גבינה לבנה למריחה
  • 6.עגבניות שרי פרוסות
לציפוי:
  • 1.2 ביצים טרופות
  • 2.פירורי לחם זהובים
  • 3.תרסיס שמן
להגשה:
  • 1.קטשופ וקורניש
אופו ההכנה:
  • 1.יוצרים חתך על רבע טורטייה
  • 2.מורחים על כל הטורטייה גבינה לבנה
  • 3.מפזרים תוספת שונה על כל רבע טורטייה ומקפלים למשולש
  • 4.טובלים בביצה טרופה ומצפים בפירורי לחם
  • 5.מניחים על תבנית ומרססים בתרסיס שמן
  • 6.אופים ב- 200 מעלות כ- 15 דקות עד הזהבה
  • 7.*מגישים לצד קטשופ וקורנישים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל