מאפינס גבינה ופסטה
מאת עוז תלם
מה צריך כדי להכין?
- 1.1 חבילת פסטה פוזילי או בצורת צינורות קטנים (מיני פנה)
- 2.1 חבילה גבינה בולגרית
- 3.1 בצל קטן קצוץ דק ומטוגן
- 4.1 כפית מלח
- 5.1/2 כפית פלפל שחור
- 6.250 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
- 7.2 ביצים
- 8.שמן זית
- 9.250 גרם גבינה לבנה
תוספות אופציונליות
- 1.כוס תירס משומר, כוס טבעות זיתים
ההכנה:
- 1.מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים, מצננים ומעבירים לקערה גדולה.
- 2.מערבבים את הפסטה בקערה עם שאר המרכיבים מלבד התוספות ומחלקים לשתי קערות
- 3.משמנים בשמן זית תבנית שקעים.
- 4.מוסיפים לכל קערה תוספת אחרת ומערבבים.
- 5.ממלאים בתבנית שקעים ואופים ב- 180 מעלות כ- 30 דקות עד השחמה.