מאפינס גבינה ופסטה

מאת עוז תלם

מה צריך כדי להכין?
  • 1.1 חבילת פסטה פוזילי או בצורת צינורות קטנים (מיני פנה)
  • 2.1 חבילה גבינה בולגרית
  • 3.1 בצל קטן קצוץ דק ומטוגן
  • 4.1 כפית מלח
  • 5.1/2 כפית פלפל שחור
  • 6.250 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 7.2 ביצים
  • 8.שמן זית
  • 9.250 גרם גבינה לבנה
תוספות אופציונליות
  • 1.כוס תירס משומר, כוס טבעות זיתים
ההכנה:
  • 1.מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים, מצננים ומעבירים לקערה גדולה.
  • 2.מערבבים את הפסטה בקערה עם שאר המרכיבים מלבד התוספות ומחלקים לשתי קערות
  • 3.משמנים בשמן זית תבנית שקעים.
  • 4.מוסיפים לכל קערה תוספת אחרת ומערבבים.
  • 5.ממלאים בתבנית שקעים ואופים ב- 180 מעלות כ- 30 דקות עד השחמה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל