צלעות טלה וירקות שורש במרינדה

שף רותם בן מויאל

מה צריך כדי להכין?
  • 1.8 צלעות טלה פרוסות
  • 2.2 בטטות ארוכות פרוסות לאורכן
  • 3.חבילה גזרים צבעוניים שטופים
  • 4.2 בצלים חצויים
  • 5.3 ראשי שום פרוסים לרוחבם
למרינדה:
  • 1.חצי כוס שמן זית
  • 2.רבע כוס מייפל
  • 3.3 כפות עלי טימין ללא הגבעול
  • 4.2 שיני שום כתושות
  • 5.כפית מלח גס
  • 6.כפית צ'ילי גרוס
  • 7.3 כפות דבש
אופן ההכנה:
  • 1.מערבבים את מרכיבי המרינדה
  • 2.מצפים את הצלעות והירקות ומניחים בתבנית שטוחה
  • 3.אופים בחום של 180 כ- 40 דקות, או עד דרגת ההשחמה שאוהבים
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל