טורטיית ביס עם פסטרמה בייתית

מאת עוז תלם

מה צריך כדי להכין?
  • 1.4 יחידות טורטייה
  • 2.3 מלפפונים חמוצים פרוסים לרצועות ארוכות
  • 3.1 פלפל אדום מתוק פרוס לרצועות דקות
לחומוס טוחנים יחד:
  • 1.קופסת שימורים גרגירי רמי לוי המותג
  • 2.1/4 כוס טחינה
  • 3.מיץ מחצי לימון
  • 4.כפית מלח
לפסטרמה הביתית:
  • 1.3 יחידות חזה עוף שלם מנוקה
  • 2.כפית חרדל
  • 3.כפית מלח
  • 4.כף פפריקה
  • 5.2-3 כפות דבש
להגשה:
  • 1.מיונז, רוטב צ'ילי, זיתים ומלפפונים חמוצים
אופן ההכנה:
  • 1.עוטפים את חזה העוף בתערובת התבלינים
  • 2.מחממים תנור ל- 100 מעלות מניחים בתבנית ואופים כשעה עד שחזה העוף הופך נוקשה למגע ומתגבש, מצננים ופורסים.
  • 3.פורסים את הטורטיות ומורחים עליהן ממרח חומוס
  • 4.מניחים פסטרמה ביתית פרוסה לפרוסות דקות , פלפל ומלפפון חמוץ בתחילת הטורטייה ומגלגלים
  • 5.פורסים לפרוסות בעובי של 4 ס"מ
  • 6.ומגישים לצד רוטב מיונז צ'ילי וחמוצים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל