טורטיית ביס עם פסטרמה בייתית
מאת עוז תלם
מה צריך כדי להכין?
- 1.4 יחידות טורטייה
- 2.3 מלפפונים חמוצים פרוסים לרצועות ארוכות
- 3.1 פלפל אדום מתוק פרוס לרצועות דקות
לחומוס טוחנים יחד:
- 1.קופסת שימורים גרגירי רמי לוי המותג
- 2.1/4 כוס טחינה
- 3.מיץ מחצי לימון
- 4.כפית מלח
לפסטרמה הביתית:
- 1.3 יחידות חזה עוף שלם מנוקה
- 2.כפית חרדל
- 3.כפית מלח
- 4.כף פפריקה
- 5.2-3 כפות דבש
להגשה:
- 1.מיונז, רוטב צ'ילי, זיתים ומלפפונים חמוצים
אופן ההכנה:
- 1.עוטפים את חזה העוף בתערובת התבלינים
- 2.מחממים תנור ל- 100 מעלות מניחים בתבנית ואופים כשעה עד שחזה העוף הופך נוקשה למגע ומתגבש, מצננים ופורסים.
- 3.פורסים את הטורטיות ומורחים עליהן ממרח חומוס
- 4.מניחים פסטרמה ביתית פרוסה לפרוסות דקות , פלפל ומלפפון חמוץ בתחילת הטורטייה ומגלגלים
- 5.פורסים לפרוסות בעובי של 4 ס"מ
- 6.ומגישים לצד רוטב מיונז צ'ילי וחמוצים.