מרק איטלקי גלילי

מה קורה כשהטעמים המיוחדים של איטליה פוגשים את הניחוחות הנעימים של הגליל? המנה הזו תגלה לכם את התשובה

ramile
30 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:

1 חבילה רביולי ארטישוק וגבינות רמי לוי
50 גרם חמאה
כפית אורגנו מיובש רמי לוי
3 כפות שמן זית
10 תחתיות ארטישוק רמי לוי, מופשרות וחתוכות לרבעים
1/2 כוס שמנת לבישול או שמנת מתוקה 38%
מלח ופלפל שחור לפי הטעם (בערך כפית מכל אחד)

 

ירקות:

 

2 כוסות עלי בייבי תרד (או תרד ניו זילנדי קצוץ)
2 כפות עלי טימין
2 בצלים גדולים קצוצים לקוביות
2 שיני שום כתושות

 

להגשה:

 

50 גרם פרמזן מגורר רמי לוי
עלי פטרוזיליה יפים
50 גרם צנוברים רמי לוי, קלויים
מעט סומק

אופן ההכנה:
  • 1.בסיר עמוק מטגנים חמאה, שמן זית, בצלים ושום.
  • 2.תוך כדי ערבוב מוסיפים את תחתיות הארטישוק, התרד, האורגנו המיובש, הטימין, המלח והפלפל.
  • 3.מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים בכיסוי חלקי 40 דקות.
  • 4.מוסיפים חצי כוס שמנת לבישול, מביאים לרתיחה, מערבבים ומוסיפים את הרביולי.
  • 5.ממשיכים לבשל 5 דקות ללא כיסוי, מידי פעם בוחשים בזהירות סביב הרביולי עד שהם מבושלים לחלוטין.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל