מרק דלעת, גריסים וגרגרי חומוס

פאולה רוזנברג
60 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
  • 1 כוס גרגרי חומוס שהושרו ללילה (עדיף עם אצת קומבו)
  •  1 בצל גדול,חתוך לשמיניות
  • 200 גרם דלעת מקולפת וחתוכה לקוביות קטנות
  • 1 שורש סלרי, מקולף ומגורר
  • 1 שורש פטרוזיליה, מקולף ומגורר
  • 100 גרם גריסי פנינה שטופים
  • 1 צרור שמיר, שטוף
  • 1 צרור פטרוזיליה, שטוף
  • 1 ס”מ שורש ג’ינג’ר מגורר

 

 

לתיבול:

 

  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • 2 כפיות חוויאג’ למרק
  • 4 כפיות מלח ים אטלנטי
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון טחון
  • 2 כפיות אורגנו מיובש
  • 2 כפות שמן זית בכבישה קרה
  • 3 ליטרים מים רותחים

 

אופן ההכנה:
  • 1.להכניס את כל הרכיבים לסיר ולבשל כשעה וחצי על אש קטנה.
  • 2.אפשר בסיר לחץ לחצי שעה
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל