מרק דלעת, גריסים וגרגרי חומוס
פאולה רוזנברג
60 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
- 1 כוס גרגרי חומוס שהושרו ללילה (עדיף עם אצת קומבו)
- 1 בצל גדול,חתוך לשמיניות
- 200 גרם דלעת מקולפת וחתוכה לקוביות קטנות
- 1 שורש סלרי, מקולף ומגורר
- 1 שורש פטרוזיליה, מקולף ומגורר
- 100 גרם גריסי פנינה שטופים
- 1 צרור שמיר, שטוף
- 1 צרור פטרוזיליה, שטוף
- 1 ס”מ שורש ג’ינג’ר מגורר
לתיבול:
- 2 כפיות פפריקה מתוקה
- 2 כפיות חוויאג’ למרק
- 4 כפיות מלח ים אטלנטי
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית כמון טחון
- 2 כפיות אורגנו מיובש
- 2 כפות שמן זית בכבישה קרה
- 3 ליטרים מים רותחים
אופן ההכנה:
- 1.להכניס את כל הרכיבים לסיר ולבשל כשעה וחצי על אש קטנה.
- 2.אפשר בסיר לחץ לחצי שעה