מרק סלק קר ורביולי סלק קראנצ’י

ramile
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:

3 סלקים גדולים מבושלים

2 שיני שום

2 כוסות יוגורט  בטעם טבעי

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

2 כפות שמן זית

1 חבילה רביולי סלק גבינה של רמי לוי

שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:
  • 1.טוחנים יחד את הסלק, היוגורט, השום, המלח והפלפל עם שמן הזית עד למרקם חלק.
  • 2.מטגנים את הרביולי בשמן קנולה עד להזהבה משני הצדדים
  • 3.מגישים קעריות קטנות מוד עם מרק סלק, מעל רביולי אחד, נבטי חמנייה ועיטור שמנת
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל