ארטיק מלון, אננס ושוקולד לבן במילוי דובדבן
אושר אידלמן & אודי ברקן
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
- 1 כוס (240 מ”ל) קרם קוקוס (אפשר גם דל שומן)
- 50 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
- 1 כוס (250 גרם) אננס חתוך לקוביות (ניתן להשתמש באננס מקופסא)
- 2 כוסות (500 גרם) מלון חתוך לקוביות
- 3 כפות סירופ מייפל אמיתי (או דבש)
למילוי (לא חובה)
- 12 דובדבנים חצויים
אופן ההכנה:
- 1.בסיר בינוני מביאים לסף רתיחה את קרם הקוקוס. מכבים את האש ומכניסים את קוביות השוקולד הלבן.
- 2.מערבבים היטב (ניתן להיעזר בבלנדר מוט) את תכולת הסיר עד להמסה מוחלטת של השוקולד.
- 3.מעבירים לבלנדר יחד עם שאר החומרים וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה.
- 4.בתבנית ארטיקים מסדרים 2 חצאי דובדבנים בכל ארטיק.
- 5.מעבירים את תערובת הפירות הטחונה לתבנית על הדובדבנים (ניתן להשתמש בחלופות שהצענו למעלה), ומקפיאים למשך 4-6 שעות.