ארטיק מלון, בננה ויגורט ב-10 דקות | אודי ואושר
אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | קל | חלבי
- 1 כוס (240 מ”ל) יוגורט עשיר בחלבון
- 3 בננות רכות
- 2 כוסות (500 גרם) מלון חתוך לקוביות
לציפוי (לא חובה)
- 300 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
- 3 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה:
- 1.טוחנים את כל המצרכים בבלנדר למחית חלקה.
- 2.מעבירים את תערובת הפירות הטחונה לתבנית ארטיקים ומקפיאים למשך 4-6 שעות.
מכינים את הציפוי:
- 1.כשהארטיקים קפאו לחלוטין, ממיסים שוקולד ומערבבים עם שמן. מעבירים את התערובת לכוס גבוהה.
- 2.טובלים כל ארטיק בציפוי (הציפוי יתקשה על הארטיק הקר תוך שניות).