חיתוכיות קרונפלקס קרמל מלוח | ליאור קוקה

ramile
20 דקות | קל | חלבי

ליאור קוקה, בת 26:
* אני מהילדות שהיו מגיעות כל בוקר לבית הספר עם שקית קרונפלקס ביד!
* אני עד היום אוכלת כל לילה לפני השינה קרונפלקס עם חלב.
* אני מהאלה שבבית מלון בארוחת בוקר, אוכלים הכל אבל חייבים בסוף גם קרונפלקס מהמכונות😂

בקיצור, הבנתם 🙂
לאחרונה התמכרתי לברנפלקס של רמי לוי
ולכבוד זה שימו לב למתכון המושחת והקליל שסידרתי לכם לימי הקיץ החמים:

 

רשימת מצרכים:

1 קופסא ברנפלקס חיטה מלאה דבש ובוטנים בקרמל של המותג ״רמי לוי״ ( 400 גרם)
500 גרם סוכר
100 גרם חמאה
250 גרם שמנת מתוקה (מיכל אחד)

אופן ההכנה:
  • 1.במחבת רחבה שחיממנו מעט מראש על אש בינונית
  • 2.מניחים את הסוכר, מחכים שיתקרמל תוך כדי שמזיזים את המחבת בתנועות קלות .
  • 3.שהסופר הופך לנוזל ולצבע ענברי
  • 4.מוסיפים בזהירות את חפיסת החמאה
  • 5.ומלח (כמה שאתם אוהבים, תתחילו בחצי כפית ותטעמו בסוף אם צריך עוד)
  • 6.מערבבים בעזרת כף עץ עד שהחמאה נטמעת לחלוטין.
  • 7.מוסיפים שמנת מתוקה בזרם דק ובזהירות (רצוי לחמם אותה בערך חצי דקה במיקרו) ומערבבים
  • 8.הנה לכם קרמל מלוח מושלם!!!!!
  • 9.מעבירים את הקרונפלקס לקערה גדולה
  • 10.ושופכים את הקרמל המלוח מעל מערבבים טוב טוב
  • 11.ומשטחים בתבנית אלומניום שריפדנו בנייר אפיה.
  • 12.ככל שהתבנית תהיה גדולה יותר כך החטיף יצא דק יותר- לשיקולכם.
  • 13.מקררים בערך חצי שעה במקפיא
  • 14.חותכים עם סכין חדה לריבועים או מלבנים -והנה לכם חטיף קליל וטעים!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל