טארט מוס יוגורט ופירות יער

ramile
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:

תבנית פאי מלבנית

בצק פריך מתוק רמי לוי

250 מ”ל שמנת להקצפה

20 גרם ג’לטין מומס בשלוש כפות מים

1 מיכל קטן יוגורט בטעם טבעי

4 כפות אבקת סוכר

1 כפית מחית וניל

לעיטור:

פירות יער טריים , תותים,  דבש

אופן ההכנה:
  • 1.מסדרים את הבצק הפריך בתבנית הפאי המלבנית, מצמידים לתבנית ומורידים את העודפים
  • 2.קורצים מהעודפים בעזרת קורצן עוגיות עגול קטן עיגולי בצק
  • 3.אופים את הקלתית ואת העוגיות בצד בחום של 180 מעלות כ- 20 דקות עד הזהבה ומצננים.
  • 4.ממיסים את הג'לטין במיקרוגל ל- 20 שניות
  • 5.מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר
  • 6.מוסיפים מחית וניל , יוגורט ואת הג'לטין וממשיכים להקציף.
  • 7.שופכים את תכולת המלית לקלתית ומעבירים למקרר לצינון
  • 8.לאחר הצינון מסדרים שורה של עיגולי הבצק האפויים על הטארט, מזלפים דבש ומקשטים בפירות יער טריים .
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל