טארט מוס יוגורט ופירות יער
ramile
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:
תבנית פאי מלבנית
בצק פריך מתוק רמי לוי
250 מ”ל שמנת להקצפה
20 גרם ג’לטין מומס בשלוש כפות מים
1 מיכל קטן יוגורט בטעם טבעי
4 כפות אבקת סוכר
1 כפית מחית וניל
לעיטור:
פירות יער טריים , תותים, דבש
אופן ההכנה:
- 1.מסדרים את הבצק הפריך בתבנית הפאי המלבנית, מצמידים לתבנית ומורידים את העודפים
- 2.קורצים מהעודפים בעזרת קורצן עוגיות עגול קטן עיגולי בצק
- 3.אופים את הקלתית ואת העוגיות בצד בחום של 180 מעלות כ- 20 דקות עד הזהבה ומצננים.
- 4.ממיסים את הג'לטין במיקרוגל ל- 20 שניות
- 5.מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר
- 6.מוסיפים מחית וניל , יוגורט ואת הג'לטין וממשיכים להקציף.
- 7.שופכים את תכולת המלית לקלתית ומעבירים למקרר לצינון
- 8.לאחר הצינון מסדרים שורה של עיגולי הבצק האפויים על הטארט, מזלפים דבש ומקשטים בפירות יער טריים .