מוס שוקולד וקראמבל עוגיות לפסח

ramile
30 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:

500 מ”ל שמנת להקצפה

250 גרם שוקולד מריר 85%

100 גרם אבקת סוכר

300 גרם עוגיות לפסח\ עוגיות ללא גלוטן מרוסקות

150 גרם חמאה מומסת

1 כפית תמצית וניל

1/4 כוס פקאן מסוכר

 

להגשה:

 

תותים טריים או פירות יער טריים

אופן ההכנה:
  • 1.ממיסים את השוקולד המריר עם 250 מ"ל שמנת, על באן מארי או בפולסים של 40 שניות במיקרוגל.
  • 2.מעבירים לקירור של שעה במקרר.
  • 3.מקציפים את התערובת המצוננת עם יתרת השמנת ומעבירים לשקית זילוף.
  • 4.במעבד מזון טוחנים את תערובת העוגיות עם החמאה, הפקאן המסוכר והווניל.
  • 5.בכוסות הגשה מניחים מהקרמבל, ומעל מזלפים מוס שוקולד
  • 6.מקשטים במעט קראמבל ופירות.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל