מוס שוקולד וקראמבל עוגיות לפסח
ramile
30 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:
500 מ”ל שמנת להקצפה
250 גרם שוקולד מריר 85%
100 גרם אבקת סוכר
300 גרם עוגיות לפסח\ עוגיות ללא גלוטן מרוסקות
150 גרם חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס פקאן מסוכר
להגשה:
תותים טריים או פירות יער טריים
אופן ההכנה:
- 1.ממיסים את השוקולד המריר עם 250 מ"ל שמנת, על באן מארי או בפולסים של 40 שניות במיקרוגל.
- 2.מעבירים לקירור של שעה במקרר.
- 3.מקציפים את התערובת המצוננת עם יתרת השמנת ומעבירים לשקית זילוף.
- 4.במעבד מזון טוחנים את תערובת העוגיות עם החמאה, הפקאן המסוכר והווניל.
- 5.בכוסות הגשה מניחים מהקרמבל, ומעל מזלפים מוס שוקולד
- 6.מקשטים במעט קראמבל ופירות.