מילקי שוקולד ויוגורט תפוז

אושר אידלמן & אודי ברקן
20 דקות | בינוני | חלבי
רשימת מצרכים:

לקרם שוקולד

  • 150 גרם שוקולד בלגי מריר  85 % קצוץ
  • 250 מ”ל שמנת מתוקה להקצפה
  • קורט מלח

 

לשכבת היוגורט

  • 300 גרם יוגורט יווני סמיך
  • 3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • קליפה מגוררת מתפוז אחד

 

להגשה

  • שוקולד בלגי מריר  54 % מגורר
אופן ההכנה:
לשכבת השוקולד:
  • 1. ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומוסיפים את המלח.
  • 2.מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
  • 3.מוסיפים 2 כפות מהקצפת לשוקולד ומערבבים לאיחוד.
  • 4.מוסיפים את יתרת השוקולד המומס לתוך שכבת הקצפת ומקפלים לאיחוד.
לשכבת היוגורט:
  • 1. מקציפים את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
  • 2.ממלאים כל כוס עד למחצית הגובה בשכבת השוקולד, משלימים בשכבה של יוגורט ומפזרים שוקולד מגורר מלמעלה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל