מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס

פאולה רוזנברג
20 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים:
  • 5 כוס קמח עדשים כתומות
  • 1.5 כוס קמח אורז
  • 1/2 כוס שמן קוקוס
  • 3/4 כוס מייפל
  • 1/4 כוס סוכר קנים
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כפות מים רותחים
  • כוס שוקולד צ’יפס 70% מוצקי קקאו או 100 גרם שוקולד מריר מגורר
  • 2 ביצים
מה עושים?
  • 1.מקציפים את השמן, הסוכר והמייפל. מוסיפים פנימה ביצים אחת אחת.
  • 2.מערבבים סודה לשתייה ומלח עם מים רותחים עד שנמס ומוסיפים לתערובת.
  • 3.מוסיפים את הקמחים בהדרגה. מקפלים פנימה את השוקלד צ'יפס.
  • 4.מסדרים כף מהתערובת בתבנית משומנת ברווחים גדולים של חמישה ס"מ (העוגיות מתרחבות), אופים בחום של 180 מעלות ל 8-10 דקות.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל