עוגת טירמיסו

ramile
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:

עוגת צ’וקולטה של המותג

1 כפית קפה נמס מהולה בכוס מים חמימים + 2 כפות ברנדי\ תמצית ברנדי

 

לקרם המסקרפונה  הכפול:

500 מ”ל שמנת מתוקה

350 גרם מסקרפונה

100 גרם אבקת סוכר

קקאו

 

לשכבת השוקולד ממיסים יחד ומעבירים לשקית זילוף :

200 גרם שוקולד מריר

200 מ”ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
  • 1.מקציפים יחד 400 גרם שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ומסקרפונה לקרם יציב, מעבירים חלק מהקרם לשקית זילוף עם צנתר
  • 2.בקערה נפרדת ממיסים שוקולד מריר עם 100 מ"ל שמנת מתוקה.
  • 3.בצלחת עמוקה מניחים את הקפה ברנדי
  • 4.טובלים בישקוטי בקפה ומרפדים את תחתית התבנית .
  • 5.מניחים קרם ומכסים לשכבה אחידה
  • 6.מזלפים שוקולד בצורה לא אחידה
  • 7.חוזרים על הפעולה עם הבישקוטי, הקקאו והקרם כשהשכבה העליונה והסופית היא קרם
  • 8.מקשטים בעזרת צנתר קרם מסביב ומפזרים קקאו על הכל
  • 9.מושיטים ידיים עם כוסות יין ו"חותכים " קינוח ישר לכוס היין.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל