עוגת טירמיסו
ramile
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:
עוגת צ’וקולטה של המותג
1 כפית קפה נמס מהולה בכוס מים חמימים + 2 כפות ברנדי\ תמצית ברנדי
לקרם המסקרפונה הכפול:
500 מ”ל שמנת מתוקה
350 גרם מסקרפונה
100 גרם אבקת סוכר
קקאו
לשכבת השוקולד ממיסים יחד ומעבירים לשקית זילוף :
200 גרם שוקולד מריר
200 מ”ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
- 1.מקציפים יחד 400 גרם שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ומסקרפונה לקרם יציב, מעבירים חלק מהקרם לשקית זילוף עם צנתר
- 2.בקערה נפרדת ממיסים שוקולד מריר עם 100 מ"ל שמנת מתוקה.
- 3.בצלחת עמוקה מניחים את הקפה ברנדי
- 4.טובלים בישקוטי בקפה ומרפדים את תחתית התבנית .
- 5.מניחים קרם ומכסים לשכבה אחידה
- 6.מזלפים שוקולד בצורה לא אחידה
- 7.חוזרים על הפעולה עם הבישקוטי, הקקאו והקרם כשהשכבה העליונה והסופית היא קרם
- 8.מקשטים בעזרת צנתר קרם מסביב ומפזרים קקאו על הכל
- 9.מושיטים ידיים עם כוסות יין ו"חותכים " קינוח ישר לכוס היין.