פנקוטה יוגורט ודבש עם רוטב פירות יער

אושר אידלמן & אודי ברקן
25 דקות | בינוני | חלבי
רשימת מצרכים:
  • 5 כפיות (7.5 גרם) ג’לטין
  • כוס (240 מ”ל) + 2 כפות (30 מ”ל) חלב
  • 1 כוס (250 מ”ל) שמנת לבישול 15% שומן
  • 1/3 כוס (70 גרם) סוכר
  • 2 כפות (40 גרם) דבש
  • קורט מלח
  • 200 גרם יוגורט יווני

 

לרוטב פירות יער

  • 250 גרם מיקס פירות יער קפואים
  • 1/4 כוס (50 גרם) סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת

 

להגשה

  • שקדים פרוסים קלויים
אופן ההכנה:
  • 1.בכוס קטנה מערבבים את הג'לטין עם 2 כפות חלב ומניחים בצד ל-5 דקות.
  • 2.מעבירים את שארית החלב, השמנת, הסוכר, הדבש והמלח לסיר ומביאים לסף רתיחה. מבשלים כ-דקה עד שהסוכר נמס. מורידים מהאש.
  • 3.מוסיפים את תערובת החלב והג'לטין ומערבבים היטב.
  • 4.מוסיפים פנימה את היוגורט ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 5.מעבירים לכלים אישיים ומעבירים למקרר לפחות ל3 שעות.
רוטב
  • 1.מביאים לרתיחה את כל החומרים ומבשלים כ-5 דקות. מקררים היטב
  • 2.מגישים לכל סועד פנקוטה עם רוטב פירות יער ושקדים פרוסים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל