קינוח קדאיף עם קרם מסקרפונה, פירות ודבש

שף רותם בן מויאל

לבסיס:
  • 1.200 גרם חמאה מומסת
  • 2.חבילת קדאיף
לקרם:
  • 1.250 גרם מסקרפונה
  • 2.2 שמנת להקצפה
  • 3.3 כפות אבקת סוכר
לפירות:
  • 1.4 תפוחי עץ גראנד סמית חתוכים לקוביות
  • 2.1/2 כוס חמוציות מיובשות
  • 3.כפית קינמון
  • 4.3 כפות סוכר חום
  • 5.20 גרם חמאה
  • 6.שקדים גרוסים קלויים
אופן ההכנה:
  • 1.מערבבים בקערה את שערות הקדאיף עם חמאה מומסת ואופים על תבנית שטוחה עד להזהבה כ- 10 דקות ב- 200 מעלות
  • 2.במחבת מניחים חמאה, סוכר וקינמון, ממיסים ומוסיפים את תפוחי העץ וחמוציות, מבשלים עד לריכוך התפוחים כ- 6 דקות ומצננים
  • 3.מקציפים יחד את מרכיבי הקרם ומעבירים לשקית זילוף
בכוס הגשה מרכיבים שכבות לפי הסדר הבא:
  • 1.קדאיף, קרם, פירות, קדאיף, קרם, פירות ושקדים קלויים מעל
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל