קינוח קדאיף עם קרם מסקרפונה, פירות ודבש
שף רותם בן מויאל
לבסיס:
- 1.200 גרם חמאה מומסת
- 2.חבילת קדאיף
לקרם:
- 1.250 גרם מסקרפונה
- 2.2 שמנת להקצפה
- 3.3 כפות אבקת סוכר
לפירות:
- 1.4 תפוחי עץ גראנד סמית חתוכים לקוביות
- 2.1/2 כוס חמוציות מיובשות
- 3.כפית קינמון
- 4.3 כפות סוכר חום
- 5.20 גרם חמאה
- 6.שקדים גרוסים קלויים
אופן ההכנה:
- 1.מערבבים בקערה את שערות הקדאיף עם חמאה מומסת ואופים על תבנית שטוחה עד להזהבה כ- 10 דקות ב- 200 מעלות
- 2.במחבת מניחים חמאה, סוכר וקינמון, ממיסים ומוסיפים את תפוחי העץ וחמוציות, מבשלים עד לריכוך התפוחים כ- 6 דקות ומצננים
- 3.מקציפים יחד את מרכיבי הקרם ומעבירים לשקית זילוף
בכוס הגשה מרכיבים שכבות לפי הסדר הבא:
- 1.קדאיף, קרם, פירות, קדאיף, קרם, פירות ושקדים קלויים מעל