קינוח קר של טחינה, תמרים, שוקולד וקשיו

אושר אידלמן & אודי ברקן
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:

לתחתית

  • 100 גרם (1/2 כוס) טחינה גולמית
  • 200 גרם (1 כוס) מחית תמרים ללא תוספת סוכר
  • 80 מ”ל (1/3 כוס) מים
  • 1 כוס קורנפלקס/פצפוצי אורז

 

לשכבה העליונה

  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 120 מ”ל (1/2 כוס) שמנת 10% שומן או קרם קוקוס

 

לציפוי

  • כוס אגוזי קשיו קלויים
  • מלח אטלנטי גס
אופן ההכנה:
לתחתית:
  • 1.טוחנים בבלנדר למחית חלקה את הטחינה, התמרים והמים. מערבבים עם הקורנפלקס/פצפוצי האורז ויוצקים לכלי זכוכית. מעבירים למקפיא לכ-שעה להתייצבות.
לשכבה העליונה
  • 1.מניחים בקערה את השוקולד והשמנת ומחממים בפולסים במיקרוגל של 30 שניות עד להמסה מלאה (כ-דקה וחצי).
  • 2.יוצקים מעל שכבת התמרים ומעבירים למקפיא לכ-שעתיים.
  • 3.מפזרים מעל את אגוזי הקשיו ובוזקים קורט מלח גס.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל