סלמון פיצוחים
ramile
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:
מה צריך כדי להכין?
1 קילו סלמון מפולט טרי
1 כוס פיסטוקים גרוסים דק
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס שמן זית
5 פרוסות לימון
1/2 כוס שקדים גרוסים
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
5 כפות טריאקי
2 כפות חרדל חלק רמי לוי
מיץ מחצי לימון
לרוטב:
4 כפות מיונז
1 כפית חרדל חלק
1 כף דבש
4 כפות עירית קצוצה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מיץ מלימון שלם
ההכנה:
- 1.מניחים את הדג על תבנית מרופדת נייר אפייה.
- 2.מערבבים יחד את מרכיבי ציפוי מלבד הפיצוחים והפטרוזיליה ומברישים את הדג
- 3.מערבבים את השקדים, הפטרוזיליה והפיסטוקים ומצמידים מעל .
- 4.מסדרים פרוסות לימון מעל .
- 5.אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 20 דקות .
- 6.מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים ליד.