סלמון פיצוחים

ramile
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים:

מה צריך כדי להכין?

1 קילו סלמון מפולט טרי

1 כוס פיסטוקים גרוסים דק

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאוד

2 שיני שום כתושות

1/2 כוס שמן זית

5 פרוסות לימון

1/2 כוס שקדים גרוסים

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית מלח

5 כפות טריאקי

2 כפות חרדל חלק רמי לוי

מיץ מחצי לימון

לרוטב:

4 כפות מיונז

1 כפית חרדל חלק

1 כף דבש

4 כפות עירית קצוצה

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

מיץ מלימון שלם

 

ההכנה:
  • 1.מניחים את הדג על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  • 2.מערבבים יחד את מרכיבי ציפוי מלבד הפיצוחים והפטרוזיליה ומברישים את הדג
  • 3.מערבבים את השקדים, הפטרוזיליה והפיסטוקים ומצמידים מעל .
  • 4.מסדרים פרוסות לימון מעל .
  • 5.אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 20 דקות .
  • 6.מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים ליד.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל