החופש הגדול

הכל הכל אני יכול כי זה החופש הגדול...

פאולה רוזנברג | | 13 ביולי 2020

אני לא יודעת מה אתכם, אותי החופש הגדול מכניס לסוג של ריפיון או חלושעס, איך שתקראו לזה, אני מודה. ביולי-אוגוסט אני פחות מקפידה על הגבלת מסכים וגם מרשה יותר פאסט פוד.

ורוב הזמן אני בסדר עם זה, כי אני בוחרת את הנקודות שחשוב לי להקפיד בהן גם התקופה היותר גמישה הזו.

למשל, גם כששילה וארבל אוכלות פיצה או המבורגר, עדיין אני מקפידה שיהיה סלט חתוך תמיד עם המנה הילדות שלי משוגעות על פיצה, ומאז שמצאנו את הבצק המעלף והמזין! הזה באינטרנט (מאה וחמישים גרם קמח מלא, שתי כפיות אבקת אפייה ומאה וחמישים מ”ל של יוגורט), זה הפך את ההכנה הפשוטה והמהירה לזמן של יחד.

שתיהן כבר נכנסו לגיל ההתבגרות, מה שגרם לי להתאמץ כדי למצוא רגעים כאלו שאוכל להתחבר אליהן ולשמוע מה קורה איתן בלי לשאול שאלות “של קרציה”, כמו שהן קוראות לזה.

אז אתמול בערב, היינו בבית רק ארבלי ואני והיא אמרה: “אמא, בואי נכין פיצה”. לשנו בצק ופיזרנו רוטב וגבינת מוצרלה איכותית.

אבל ההכנה והאפייה הן רק התפאורה, בישול משותף של הורים וילדים הוא בעצם זמן האיכות הזה שאנחנו מחפשים כדי להכיר אותם יותר ולא תמיד מצליחים לייצר אותו.
וזה אפילו לא משנה מה תבחרו לבשל יחד, העיקר שתהיו שם, בלי מסכים, בלי לענות לטלפונים, ותחוו את החוויה שנוצרת במטבח ובעיקר בלב.

ובקשר למתכון של הפיצה, זה ממש פשוט:

לשים את שלושת הרכיבים, מרדדים עם מערוך, מפזרים עגבניות מרוסקות, גבינה טובה וכל תוספת שבא לכם ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות במשך רבע שעה.

קטגוריות

אולי יעניין אותך

הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל