מגנום שוקו בננה

ramile
20 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:

מצרכים:

250 מ”ל שמנת מתוקה

2 בננות מרוסקות

300 גרם גבינת שמנת

4 כפות אבקת סוכר

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר\ חלב

2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:
  • 1.מקציפים יחד שמנת מתוקה
  • 2.אבקת סוכר וגבינת שמנת, מוסיפים בננות וממשיכים להקציף עד לקרם אחיד
  • 3.מעבירים לתבנית ארטיק מסיליקון עם מקל ארטיק ומקפיאים לארבע שעות לפחות
  • 4.ממיסים בקערה שוקולד ושמן בפולסים במיקרוגל וטובלים מחצית מהארטיק, מעבירים להקפאה שנייה על נייר אפייה במקפיא.
מתכונים נוספים
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל