מגנום שוקו בננה
ramile
20 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:
מצרכים:
250 מ”ל שמנת מתוקה
2 בננות מרוסקות
300 גרם גבינת שמנת
4 כפות אבקת סוכר
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר\ חלב
2 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה:
- 1.מקציפים יחד שמנת מתוקה
- 2.אבקת סוכר וגבינת שמנת, מוסיפים בננות וממשיכים להקציף עד לקרם אחיד
- 3.מעבירים לתבנית ארטיק מסיליקון עם מקל ארטיק ומקפיאים לארבע שעות לפחות
- 4.ממיסים בקערה שוקולד ושמן בפולסים במיקרוגל וטובלים מחצית מהארטיק, מעבירים להקפאה שנייה על נייר אפייה במקפיא.
מתכונים נוספים