אוסובוקו שוקי עוף וארטישוק
ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
- 7 יחידות עלי אנדיב סגול
- 7 יחידות עלי אנדיב לבן
- צרור עלי רוקט
- 1/2 בצל פרוס
- 2 כפות פקאן סיני
- 1/2 כף צ’ילי
- וינגרט:
- כף חרדל
- 2 כפות דבש
- 1/4 כוס שמן
אופן ההכנה:
- 1.שוטפים היטב את עלי האנדיב והרוקט, ובודקים.
- 2.מכניסים לקערה את העלים, הפקאן הסיני, הבצל, כף צילי
- 3.בנפרד מערבבים היטב את כל רכיבי הוינגרט.
- 4.צולים על מחבט או גריל את ההמבורגר היטב.
- 5.מגישים על מגש את הסלט בצירוף ההמבורגר עם רוטב וינגרט