אוסובוקו שוקי עוף וארטישוק | השף אביב משה

ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • 7 יחידות עלי אנדיב סגול
  • 7 יחידות עלי אנדיב לבן
  • צרור עלי רוקט
  • 1/2 בצל פרוס
  • 2 כפות פקאן סיני
  • 1/2 כף צ’ילי
  • וינגרט:
  • כף חרדל
  • 2 כפות דבש
  • 1/4 כוס שמן
אופן ההכנה:
  • 1.שוטפים היטב את עלי האנדיב והרוקט, ובודקים.
  • 2.מכניסים לקערה את העלים, הפקאן הסיני, הבצל, כף צילי
  • 3.בנפרד מערבבים היטב את כל רכיבי הוינגרט.
  • 4.צולים על מחבט או גריל את ההמבורגר היטב.
  • 5.מגישים על מגש את הסלט בצירוף ההמבורגר עם רוטב וינגרט
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל