אושפלאו קוביות בשר גזר אורז שקדים רימונים

ramile
60 דקות| בינוני| בשרי

רשימת מצרכים:

  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 3 בצלים גדולים  קצוצים
  • 5 גזרים חתוכים לגפרורים
  • 1 ק”ג בשר צלעות\ עגל חתוך לקוביות בינוניות
  •  1/2 קילו אורז עגול  \ יסמין   שטוף היטב עד לשקיפות המים ומסונן מנוזלים
  • 3/4 כוס צימוקים
  • 1 פלפל צ’ילי חצוי לאורכו
  • 1 כף כמון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  • 1.בסיר עמוק ורחב מניחים שמן ובצל ומטגנים , מוסיפים תבלינים יבשים ומערבבים כ- 4 דקות.
  • 2.מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים מכל הצדדים.
  • 3.מוסיפים מים מעל גובה הבשר ומבשלים בכיסוי עד לריכוך הבשר (עד שנועצים מזלג והוא יוצא בקלות).
  • 4.מוסיפים את הגזרים, הצימוקים והפלפל ומבשלים רבע שעה.
  • 5.מוסיפים את האורז ומהדקים היטב.
  • 6.מוסיפים מים בזהירות רק מעט מעל האורז.
  • 7.יוצרים ארובות ומנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כ- 45 דקות .
  • 8.מגישים על צלחת הגשה עם, בצל ירוק קצוץ ורימונים ( אופציה) מעל .

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל