חזה עוף בקרם תרד

השפית אפרת אנזל מכינה לנו מתכון יוצא מן הכלל , המכיל בו את כל אבות המזון : חזה עוף בקרם תרד !

ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • 700 גר’ חזה עוף, חתוך לשניצלים קטנים
  • 1 בצל קטן, מרוסק
  • 1 תפו”א קטן-בינוני, קלוף ומרוסק
  • 1 חב’ תרד שטוף היטב (אין צורך להסיר את הגבעולים)
  • 2 כוסות מרק עוף
  • שמן זית
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • 1/2 כפית מלח ים
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ (לא חובה)
אופן ההכנה:
  • 1.בסיר מחממים 3 כפות שמן זית.
  • 2.מאדים בצל 2-3 דקות עד ששקוף, מוסיפים תפוח אדמה וממשיכים לאדות עוד כ-2 דקות.
  • 3.מוסיפים תרד, מוסיפים 1/2 כפית מלח ומאדים כ-5 דקות עד שהתרד "נובל" ומתרכך קצת. מוסיפים 2 כוסות מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור,
  • 4.מבשלים כ- 10 דקות עד שהכל רך, מרסקים במוט ריסוק ומתקנים תיבול.
  • 5.לוקחים חזה עוף טרי, טובלים את חזה העוף בקמח. מחממים 6 כפות שמן זית במחבת בעלת שוליים גבוהים ו"סוגרים" את חזה העוף משני הצדדים (טיגון של 20 שניות מכל צד).
  • 6.כשכל העוף מטוגן, מחזירים אותו לסיר ויוצקים יין לבן. אם רוצים חריף, זה הזמן להוסיף את הפלפל למחבת
  • 7.מבשלים עד שכל היין נספג. מוסיפים קרם תרד ומבשלים כ-10 דקות מכוסה עד שהעוף מוכן. מגישים עם אורז לבן.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל