חלות במילוי בשר
ramile
30 דק | בשרי | קל
רשימת מצרכים:
1 קילו קמח מותג
1/2 כוס שמן זית
2.5 כוסות מים פושרים
2 כפות שמרים יבשים
1/4 כוס סוכר לבן
1 כף מלח דק
למלית:
רוטב ציידים רמי לוי
500 גרם נקניק רוסטביף חתוך דק
לציפוי:
1 ביצה טרופה
שומשום
אופן ההכנה:
- 1.במיקסר עם וו לישה לשים את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד ומתפיחים בקערה משומנת ומכוסה כשעה.
- 2.מקמחים מעט משטח עבודה ולשים מעט את הבצק בשנית
- 3.מחלקים לכדורים של כ- 100 גרם כדור
- 4.מרדדים כל כדור לעלה דק בעובי של כחצי ס"מ
- 5.מורחים רוטב ציידים ומפזרים רוסטביף
- 6.מגלגלים לרצועה מהודקת ואז לשבלול.
- 7.מניחים במרווחים על תבנית מרופדת נייר אפייה
- 8.מורחים בביצה טרופה ושומשום
- 9.מתפיחים 25 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות.