חלות במילוי בשר

ramile
30 דק | בשרי | קל

רשימת מצרכים:

1 קילו קמח מותג
1/2 כוס שמן זית
2.5 כוסות מים פושרים
2 כפות שמרים יבשים
1/4 כוס סוכר לבן
1 כף מלח דק

למלית:
רוטב ציידים רמי לוי
500 גרם נקניק רוסטביף חתוך דק

לציפוי:
1 ביצה טרופה
שומשום

אופן ההכנה:

  • 1.במיקסר עם וו לישה לשים את כל מרכיבי הבצק לבצק אחיד ומתפיחים בקערה משומנת ומכוסה כשעה.
  • 2.מקמחים מעט משטח עבודה ולשים מעט את הבצק בשנית
  • 3.מחלקים לכדורים של כ- 100 גרם כדור
  • 4.מרדדים כל כדור לעלה דק בעובי של כחצי ס"מ
  • 5.מורחים רוטב ציידים ומפזרים רוסטביף
  • 6.מגלגלים לרצועה מהודקת ואז לשבלול.
  • 7.מניחים במרווחים על תבנית מרופדת נייר אפייה
  • 8.מורחים בביצה טרופה ושומשום
  • 9.מתפיחים 25 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל