טאקו סינטה וסלט פריך
אושר אידלמן & אודי ברקן
30 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים:
- 1 חבילה טאקוס (10 יח’) – יש לחמם לפי הוראות היצרן
לסינטה המתובלת
- 500 גרם סינטה או שייטל בקר – פרוסה דק למינוט סטייק (עובי ½ ס”מ)
- 3 כפות שמן זית
- ½ כף אורגנו מיובש
- 1 כפית כמון
- 1/4 כפית קינמון
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שאטה גרוס
לסלט הפריך
- חופן עלי כוסברה
- 1 כוס כרוב פרוס דק
- 1 חבילה נבטי חמנייה
- 1 מלפפון פרוס דק
להגשה
- 1-2 יח’ ליים חתוכות לפלחים
אופן ההכנה:
- 1.מחממים את הטאקוס לפי הוראות היצרן על האריזה
- 2.מערבבים היטב את הבשר הטרי עם התבלינים וכף אחת של שמן זית (מומלץ לעשות זאת לפחות חצי שעה מראש).
- 3.קוצצים את מרכיבי הסלט הפריך ומערבבים יחד.
- 4.מחממים מחבת רחבה על אש גבוהה, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומיד את הבשר המתובל.
- 5.מטגנים כ-2 דקות עד שהבשר השחים מעט ומכניסים ישר לטאקוס.
- 6.מוסיפים לכל טאקו חופן מהסלט וסוחטים מעט ליים מעל. מגישים מיד