טורטייה קבב | רון יוחננוב
טורטייה קבב במחבת – מתכון פטנט עולמי
מצרכים:
6 טורטיות
200 גרם חזה עוף או פרגיות אפשר גם בשר טחון או דג טחון.
בצל בינוני
חופן פיטרוזליה קצוצה
כפית גדושה תבלין שווארמה שאוהבים / תבלין גריל או ראס אל חנות.
מלח / פלפל שחור
כף שמן זית
להגשה:
סלטים וטחינה
אופן ההכנה:
שמים בקערת מעבד מזון את כל המרכיבים וקוצצים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
לחלופין אפשר לקנות את הבשר טחון ולהוסיף את שאר המרכיבים (את הבצל לגרד!)
מורחים כ-2 כפות מהתערובת על כל טורטיה.
הכנה:
מחממים מחבת איכותית עם טיפונת שמן לחום בינוני.
מניחים קודם את הטורטייה על הצד הריק ומזהיבים כ-2 דקות.
הופכים את הטורטייה לצד עם הבשר ומטגנים את הבשר עד הזהבה. ליתר ביטחון, מומלץ להדק בעזרת טרבד שהבשר ידבק היטב לטורטיה.
מעבירים לצלחת הגשה, ממלאים בסלטים, טחינה ומגישים מיד.