טורטייה קבב | רון יוחננוב

טורטייה קבב במחבת – מתכון פטנט עולמי
מצרכים:

6 טורטיות

200 גרם חזה עוף או פרגיות אפשר גם בשר טחון או דג טחון.

בצל בינוני

חופן פיטרוזליה קצוצה

כפית גדושה תבלין שווארמה שאוהבים / תבלין גריל או ראס אל חנות.

מלח / פלפל שחור

כף שמן זית

להגשה:

סלטים וטחינה

אופן ההכנה:

שמים בקערת מעבד מזון את כל המרכיבים וקוצצים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.

לחלופין אפשר לקנות את הבשר טחון ולהוסיף את שאר המרכיבים (את הבצל לגרד!)

מורחים כ-2 כפות מהתערובת על כל טורטיה.

הכנה:

מחממים מחבת איכותית עם טיפונת שמן לחום בינוני.

מניחים קודם את הטורטייה על הצד הריק ומזהיבים כ-2 דקות.

הופכים את הטורטייה לצד עם הבשר ומטגנים את הבשר עד הזהבה. ליתר ביטחון, מומלץ להדק בעזרת טרבד שהבשר ידבק היטב לטורטיה.

 

מעבירים לצלחת הגשה, ממלאים בסלטים, טחינה ומגישים מיד.

 

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל