טנזיה של צלעות כבש ופירות יבשים

ramile
60 דקות| בינוני| בשרי

רשימת מצרכים:

  • 6 צלעות כבש
  • 3 בצלים פרוסים לרצועות
  • אגוזים, קשיו ופירות יבשים שאוהבים
  • 4 כפות סילאן
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כף כמון
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 3 כוסות מים
  • להגשה:
  • קוסקוס מוכן\ אורז לבן
  • עלי טימין טרי
  • בצל ירוק קצוץ
  • רימונים

אופן ההכנה:

  • 1.בסיר סוטאז מניחים שמן ובצל , מטגנים עז להזהבה ומוסיפים את צלעות הכבש, מטגנים משני הצדדים ומוסיפים תבלינים ופירות יבשים ( תמרים , שזיפים, משמש) , מערבבים ומוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים סילאן.
  • 2.מנמיכים להבה ומבשלים כשעה עד שעה וחצי בכיסוי חלקי עד להסמכת הרוטב ( אם יש צורך מוסיפים עוד חצי כוס מים ) מגישים מעל קוסקוס, או אורז ומפזרים בצל ירוק טימין ורימונים מעל

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל