טנזיה של צלעות כבש ופירות יבשים
ramile
60 דקות| בינוני| בשרי
רשימת מצרכים:
- 6 צלעות כבש
- 3 בצלים פרוסים לרצועות
- אגוזים, קשיו ופירות יבשים שאוהבים
- 4 כפות סילאן
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כף כמון
- 1/4 כוס שמן קנולה
- 3 כוסות מים
- להגשה:
- קוסקוס מוכן\ אורז לבן
- עלי טימין טרי
- בצל ירוק קצוץ
- רימונים
אופן ההכנה:
- 1.בסיר סוטאז מניחים שמן ובצל , מטגנים עז להזהבה ומוסיפים את צלעות הכבש, מטגנים משני הצדדים ומוסיפים תבלינים ופירות יבשים ( תמרים , שזיפים, משמש) , מערבבים ומוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים סילאן.
- 2.מנמיכים להבה ומבשלים כשעה עד שעה וחצי בכיסוי חלקי עד להסמכת הרוטב ( אם יש צורך מוסיפים עוד חצי כוס מים ) מגישים מעל קוסקוס, או אורז ומפזרים בצל ירוק טימין ורימונים מעל