טרטר בקר
ramile
40 דק | בשרי | בינוני
רשימת מצרכים
תרסיס שמן
1 כוס זרעי פשתן
1/2 כוס צ’יה
1 כוס פקאן קצוץ
1 כוס גרעיני חמנייה
5 כפות שומשום
200 גרם קמח שקדים
1 כף צ’ילי גרוס
1/2 כף שום גבישי
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1/2 כף זעתר
מצרכים לטרטר הבקר:
300 גרם בשר סינתה טרי קצוץ דק.
2 כפות שמן שומשום
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית מלח
1 כפית חרדל חלק
1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק
1 כפית טבסקו
5 זיתי קלמטה קצוצים
1 כפית סילאן
להגשה: חלמון ביצה טרייה
אופן ההכנה:
- 1.בקערה עמוקה מניחים את כל מרכיבי הקרקר, מכסים במים עד שהמרכיבים מכוסים ומשאירים בצד עד לספיגת כל הנוזלים
- 2.משמנים 2 ניירות אפייה ומניחים ביניהם את התערובת, מרדדים לקרקר דק
- 3.מעבירים את הניירות לתבנית אפייה רחבה ומסירים בזהירות את הנייר העליון
- 4.אופים ב- 160 מעלות 35-40 דקות עד שהקרקר יבש, מצננים ושוברים לחתיכות מגישים לצד הטרטר.
אופן הכנת הטרטר
- 1.מערבבים יחד את מרכיבי טרטר הבקר
- 2.מסדרים במרכז צלחת הגשה
- 3.מניחים מעל חלמון ומגישים לצד קרקרים