כנפיים וקרם שום

ramile
15 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים
  • 1/2 ק”ג כנפיים 1/4 כוס שמן זית מלח, פלפל
  • 3 ראשי שום
  • 1 תפוח אדמה, בגודל קטן ומבושל
  • שמן זית
  • 1 כפית מחוקה מלח
  • למרינדה:
  • 3 יח’ עגבניות לחות או מיובשות, קצוצות
  • 1/4 כוס מים רותחים
  • 2 שיני שום כתושות
  • כף פפריקה מעושנת
  • 2 כפות קטשופ
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל
בישול הביצה
  • 1.בקערית, מכניסים את העגבניות והמים הרותחים, מכסים ומשהים ל-20 דקות.
  • 2. מעבירים למעבד מזון את העגבניות ויתר מרכיבי המרינדה וטוחנים למחית (או קוצצים ידנית ומערבבים).
  • 3.מעבירים לקערת זכוכית עם הכנפיים, מערבבים היטב ומשהים במקרר כ-שעה.
  • 4.מחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים את הכנפיים בתבנית מצופה נייר אפיה.
  • 5.מניחים לידן את השומים, מטפטפים עליהם שמן זית ואופים כחצי שעה עד שהכנפיים שחומות והשומים רכים.
  • 6.מחלצים את תוכן השומים ומעבירים למעבד מזון יחד עם תפוח האדמה.
  • 7.מעבדים ומזלפים שמן זית עד מרקם משחתי. ממליחים ומפלפלים. מגישים לצד הכנפיים לטבילה.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל