כנפי עוף מטוגנות
ramile
20 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים:
מה צריך כדי להכין ?
קילו כנפי עוף
למישרה:
2 כוסות נוזל קוקוס
1 כפית מלח
1 כף פפריקה
1 כף שום גבישי
לציפוי:
1 כוס קמח תופח
1 כוס קורנפלור
1 כף שום גבישי
חצי כף מלח
כף פפריקה
שמן קנולה לטיגון
להגשה:
מיונז וקטשופ, קורניש
אופן ההכנה:
- 1.בקערה עמוקה מניחים את הכנפים ומרכיבי המשרה, מערבבים ומניחים כשעה בקירור
- 2.לאחר שעה מערבבים בקערה את מרכיבי הציפוי, עוטפים היטב את הכנפיים בציפוי ומטגנים בשמן עמוק.
- 3.מגישים לצד קטשופ, קורניש ומיונז.