כריך פסטרמה הודו

כריך פסטרמה הודו ביתית שמכינים בקלי קלות עם חרדל חסה ועגבניה

ramile
10 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים

לפסטרמה הודו ביתית:

  • 1 ק”ג חזה הודו (בנתח שלם,לא מעוך לשניצלים)
  • 1 כפית פפריקה מתוקה רמי לוי
  • 2-3 כפות שמן זית רמי לוי
  • 1/2 כפית מלח דק

להגשה:

  • לחם מלא רמי לוי
  • חרדל / מיונז רמי לוי
  • עלי חסה
  • פרוסות עגבניה
  • חמוצים
לפסטרמה:
  • 1.מחממים תנור ל-120 מעלות (מצב חום עליון, לא טורבו).
  • 2.מניחים את חזה ההודו על תבנית עם נייר אפייה.
  • 3.מערבבים בקערית את השמן עם הפפריקה והמלח.
  • 4.מושחים את חזה ההודו בתערובת מכל הכיוונים.
  • 5.מכניסים לתנור ואופים 75-90 דקות או עד שחזה ההודו עשוי לחלוטין (חותכים בחלק הכי עבה כדי לבדוק).
  • 6.מוציאים ונותנים לחזה הודו להתקרר לחלוטין, ואז ניתן לפרוס אותו דק בעזרת סכין חדה.
  • 7.הפסטרמה המוכנה נשמרת בקירור 5 ימים, ניתן גם להקפיא.
לכריכים:
  • 1.מורחים על פרוסת לחם חרדל ו/או מיונז, מעל שמים חסה, עגבניה ופרוסות פסטרמה ביתית.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל