כרעי עוף צלויות, ערמונים וגזרים | השף מאיר אדוני

השף מאיר אדוני מכין לנו מתכון טעים במיוחד : כרעי עוף צלויות, ערמונים וגזרים.

ramile
60 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים
  • 6 יח’ כרעי עוף נקיים
  • 1/2 כוס כוס ערמונים טריים קלופים
  • 10 יח’ בצלי שאלוט קלופים
  • 12 יח’ גזרים בייבי צבעוניים, שטופים היטב
  • 6 יח’ שיני שום קלופות
  • 2 יח’ כרישה נקייה, חתוכה למקטעים של 3 ס״מ 3
  • ענפי טימין
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 5 כפות תמרינדי
  • 2 יח’ כוכב אניס
  • מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
  • 1.מחממים סיר רחב על אש בינונית, מוסיפים את השמן. ומטגנים את העוף היטב מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
  • 2.מוציאים את העוף לצלחת. מוסיפים לאותו סיר את בצלי השאלוט, הכרישה, השום ומטגנים כ-2 דקות.
  • 3.מוסיפים את הגזרים והערמונים ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
  • 4.מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים את הנוזלים והתבלינים.
  • 5.מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים להבה למינימום ומבשלים כ-30 דקות.
  • 6.מסירים את המכסה ומבשלים כ-20 דקות נוספות.בתיאבון!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל