בלוטין חגיגי: כרע עוף ממולאת

ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • תפוח עץ חתוך לחתיכות בגודל ביס
  • בצל סגול
  • חמוציות
  • רוטב חריף מתוק
  • רוטב סויה
אופן הכנה:
  • 1.מכינים מלית מבשר עוף טחון, אורז מבושל, חמוציות, שקדים, תבלין פילדפיה, מלח, פלפל שחור ובזיליקום.
  • 2.ממלאים את הבלוטין.
  • 3.מניחים בתבנית ויוצקים על הבלוטין שמן זית, תבלין פילדפיה.
  • 4.מברישים את העוף בעזרת מברשת ומוודאים פיזור אחיד.
  • 5.צולים כחצי שעה ב-170 מעלות.
  • 6.מפזרים את הרוטב על העוף.
  • 7.מחזירים לתנור לעוד 20 דקות.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל