בלוטין חגיגי: כרע עוף ממולאת
ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
- תפוח עץ חתוך לחתיכות בגודל ביס
- בצל סגול
- חמוציות
- רוטב חריף מתוק
- רוטב סויה
אופן הכנה:
- 1.מכינים מלית מבשר עוף טחון, אורז מבושל, חמוציות, שקדים, תבלין פילדפיה, מלח, פלפל שחור ובזיליקום.
- 2.ממלאים את הבלוטין.
- 3.מניחים בתבנית ויוצקים על הבלוטין שמן זית, תבלין פילדפיה.
- 4.מברישים את העוף בעזרת מברשת ומוודאים פיזור אחיד.
- 5.צולים כחצי שעה ב-170 מעלות.
- 6.מפזרים את הרוטב על העוף.
- 7.מחזירים לתנור לעוד 20 דקות.