לחמניות בשר

מצריכים:

1 קילו בצק חלה
500 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ
1 כף פפריקה
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
½ כף כמון
כ4 /1 כוס שמנז
לציפוי : ביצה טרופה ושומשום

ההכנה:
במחבת מחממים שמנז ובצל מטגנים עם תבלינים ומוסיפים בשר טחון
מערבבים ומטגנים את הבשר עד שמשנה צבעו
מצננים בצד
מחלקים את הבצק לעשרה כדורים
מרדדים מעט וממלאים בכל כדור בשר טחון
סוגרים היטב ו מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה
מברישים את הבצק בביצה ומפזרים שומשום
מתפיחים 20 דקות ואופים 25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל