מוקפץ בטורטיה
מתכון של מיכל אנסקי
ramile
20 דקות| בנוני| בשרי
רשימת מצרכים:
- 4 טורטיות
- 2 ניירות אפייה
- 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
- 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
- 1 כפית שום כתוש
- 1/2 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 2 בצלים ירוקים קצוצים
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות שמן שומשום
להרכבה:
- מיונז
- כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
- 1.במחבת מניחים שמן שומשום, בצל ירוק וחזה עוף, מטגנים כחמש דקות ומוסיפים מלח , פלפל ואת הירקות , ממשיכים לערבב חמש דקות נוספות ומוסיפים שום וסויה, מערבבים 3 דקות ומסירים מהאש.
- 2.על נייר אפייה מסדרים 2 טורטיות חופפות מורחים מיונז ומפזרים כוסברה, מניחים מהמוקפץ ומגלגלים את שתי הקצוות ואז את רוחב הטורטייה לגלילה מהודקת עם הנייר.
- 3.חותכים לשניים ומגישים .