מוקפץ בטורטיה

מתכון של מיכל אנסקי

ramile
20 דקות| בנוני| בשרי

רשימת מצרכים:

  • 4 טורטיות
  • 2 ניירות אפייה
  • 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות שמן שומשום

להרכבה:

  • מיונז
  • כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

  • 1.במחבת מניחים שמן שומשום, בצל ירוק וחזה עוף, מטגנים כחמש דקות ומוסיפים מלח , פלפל ואת הירקות , ממשיכים לערבב חמש דקות נוספות ומוסיפים שום וסויה, מערבבים 3 דקות ומסירים מהאש.
  • 2.על נייר אפייה מסדרים 2 טורטיות חופפות מורחים מיונז ומפזרים כוסברה, מניחים מהמוקפץ ומגלגלים את שתי הקצוות ואז את רוחב הטורטייה לגלילה מהודקת עם הנייר.
  • 3.חותכים לשניים ומגישים .

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל