מפרום קולורבי | אודי ואושר

אודי ואושר מבשלים בריא במחירי רמי לוי!

אושר אידלמן & אודי ברקן
40 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים

 

  • 10 יח’ קולורבי קלוף

 

למילוי

 

  • 400 גרם בשר בקר טחון (צוואר/אונטריב)
  • 50 גרם קווקאר אינסטנט
  • 1 תפוח אדמה מגורר
  • 1 קישוא מגורר וסחוט מנוזלים
  • 1 בצל מגורד וסחוט מנוזלים
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף בהרט
  • 1 כפית מלח + 1 כפית פלפל שחור

 

לרוטב

 

  • 3 כפות שמן זית ישראלי איכותי
  • 4 שיני שום פרוסות
  • רבע כוס עלי אורגנו טרי
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית פפריקה מעושנת + 1 כף פפריקה חריפה + 1 כפית מלח
  • 3 עגבניות פרוסות
  • 1 ליטר מים

 

להגשה

 

  • פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
  • 1.למילוי: מערבבים היטב את חומרי המילוי.
  • 2.ממלאים: פורסים כל קולורבי ל- 2-3 פרוסות עבות ובכל פרוסה יוצרים חתך עד האמצע, כדי שאפשר יהיה למלא כמו סנדוויץ'. סה"כ מכל קולורבי ניתן להוציא 2-3 יח'
  • 3.ממלאים את הקולורבי במילוי ומניחים בצד.
לרוטב:
  • 1.מניחים בסיר רחב את השמן, השום והאורגנו, מדליקים את הלהבה ומטגנים 2-3 דקות על להבה נמוכה.
  • 2.מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים וממשיכים בטיגון עוד 2-3 דקות
  • 3.מסדרים את פרוסות העגבנייה מעל, ומעליהן מניחים את הקולורבי הממולא
  • 4.יוצקים את המים, מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים ללהבה נמוכה (או לתנור ל150 מעלות על מצב טורבו).
  • 5.מבשלים שעה וחצי
  • 6.ללפני ההגשה מחממים תנור לטמפ' מקסימלית על מצב טורבו ומכניסים את הסיר ללא מכסה ל10 דקות עד שהקולורבי משחים קלות
  • 7.מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל