מרק מינסטרונה BY מיכל אנסקי

ramile
20 דק | בשרי | קל

רשימת מצרכים:

1 חבילה טורטליני ראגו
1 בצל קצוץ גדול קצוץ
2 גזרים מגוררים גס
5 כפות שמן זית
2 גבעולי סלרי קצוצים
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1 קופסת שימורי שעועית לבנה ברוטב
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף שטוחה פפריקה
1/2 כף כמון
4-5 כוסות מים

אופן ההכנה:

  • 1.בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל , גזרים מגוררים וסלרי , מטגנים תוך כדי ערבוב כחמש דקות ומוסיפים מלח, פלפל, פפריקה, כמון ועגבניות מרוסקות
  • 2.מוסיפים את השעועית הלבנה ומערבבים, מוסיפים מים מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה
  • 3.מוסיפים כוסברה ומבשלים כ- 30 דקות
  • 4.מוסיפים אל המרק טורטליני ראגו ומבשלים 10 דקות נוספות
  • 5.מגישים חם עם כוסברה טרייה מעל.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל