נתחוני וייסבראטן עגל אדום אדום

ramile
60 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים

מצרכים ל – 8  סועדים:

 

1.2 ק”ג וויסבראטן עגל חתוך לרצועות

6 כפות שמן זית

פלפל שחור גרוס

כוס רצועות עגבניות מיובשות

צרור בצלים ירוקים  – רק החלק הלבן

עלי בייבי טרי  / עלי גרגר נחלים

 

 

לפירה :

 

4 תפוחי אדמה גדולים קלופים  וחצויים

8 יח’ ארטישוק ירושלמי קלופים  וחצויים

מלח

קורט אגוז מוסקט

6 כפות שמן זית  או 2 כפות מחמאה

 

הוראות הכנה:
  • 1.מבשלים במים רותחים בתוספת מלח את הארטישוק ותפוחי האדמה עד ריכוך , מסננים , משאירים מעט ממי הבישול , מועכים לפירה מוסיפים את השמן ומתבלים לפירה חלק
  • 2.מערבבים את הרצועות בשמן הזית ומתבלים
  • 3.במחבת חמה שחוממה מראש מקפיצים את רצועות הויסבראטן . מתבלים, מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת הבצלים הירוקים ומערבבים קלות
  • 4.מסירים מהאש ומוסיפים בשניה האחרונה את עלי בייבי הטריים
  • 5.מגישים מיד לצד הפירה
  • 6.הערה: מומלץ להוסיף מלח רק בתום הבישול, בהתאם לצורך,מאחר והבשר מנוקר ומוכשר
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל