סביצה בטורטיה

ramile
10 דק | בשרי | קל

רשימת מצרכים:

מרכיבים:
2 חבילות טורטיות קטנות
קןרצן עגול בקוטר של תבנית שקעים
לסביצ’ה:
2 שיני שום קצוצות
1 בצל ירוק קצוץ
1/4 כוס כוסברה קצוצה
1/2 פלפל צ’ילי טרי קצוץ
מיץ מלימון טרי
4 כפות שמן שומשום
1/2 כף שומשום שחור
1/2 כפית מלח
3 צנוניות קצוצות
1 אבוקדו חתוך לקוביות
2 פילה דג ים טרי חתוך לקוביות קטנות
שמן זית להברשה
להגשה:
ממרח איולי שיפקה

אופן ההכנה:

  • 1.חותכים את הטורטיות לצורה מרובעת ומברישים בשמן זית
  • 2.מניחים כל טורטייה בשקע של תבנית שקעים
  • 3.אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 10 דקות עד להשחמה הטורטיות ומצננים
  • 4.מערבבים את מרכיבי הסביצ'ה וממלאים את כוסיות הטורטייה מגישים לצד איולי שיפקה

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל