סינטה עגל חגיגית במילוי כבדי עוף

נתח שלם צלוי המוגש לשולחן במלא הדרו ונפרס אל מול הסועדים הוא תמיד שיא הארוחה . במקרה שלנו הנתח והמילוי שלו יקצרו תשואות מהאורחים - ורק מי שמכין ידע כמה פשוטה ומהירה ההכנה .

ramile
60 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים

מצרכים ל – 8 סועדים:

 

נתח סינטה עגל אדום אדום

פלפל גרוס

5 ענפי טימין  טרי

1/2 כוס שמן זית

חוט שפגט לקשירה

 

 

למילוי  –

 

4 כפות שמן קנולה

בצל לבן פרוס דק

350 גר כבד עוף

12 יח’ משמשים  מיובשים קצוצים

100 גר אגוזי מלך קלויים

מלח     פלפל גרוס

כפית גרגרי כוסברה טחונים

(צ’ילי טחון)

הוראות הכנה:
  • 1.במחבת עמוקה מחממים את השמן , מזהיבים את הבצל , ומוסיפים את הכבדים האגוזים והמשמשים מתבלים ומקררים היטב ( ניתן להכין גם יום לפני)
  • 2.את נתח הסינטה מניחים על משטח העבודה בעזרת סכין חדה יוצרים כיס לאורך הנתח וממלאים במילוי
  • 3.מניחים בתבנית צלייה על עלי טימין מושחים בשמן הזית ומתבלים
  • 4.צולים בתנור מחומם מראש בטמפרטורה של 220 מעלות כ- 20 דקות למידיום רייר או 30 דקות למידיום וול
  • 5.מניחים לנתח להתקרר מעט ופורסים אל מול האורחים
  • 6.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל