סינטה על ברוסקטה
ramile
40 דק | בשרי | בינוני
רשימת מצרכים
מצרכים לקרם פלפלים :
3 פלפלים אדומים קלויים קלופים
4 שיני שום
4 כפות חומץ בן יין לבן
5 כפות שמן זית
1 כף עלי טימין
1/2 כפית מלח
לברוסקטה:אופים ב- 180 מעלות ל- 15 דקות
1 באגט פרוס לפרוסות אלכסוניות ומוברש בשמן זית ואריסה
לסינטה:
400 גרם סינטה פרוסה לפרוסות דקיקות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
1 כף בלסמי מצומצם
להגשה: עירית קצוצה
אופן ההכנה:
- 1.מערבבים בקערה את פרוסות הסינטה עם התיבול
- 2.טוחנים יחד את מרכיבי קרם הפלפלים
- 3.צולים בתנור ברוסקטת אריסה
- 4.צולים את נתחי הסינטה על פלאנצ'ה חצי דקה מכל צד
- 5.מורחים על ברוסקטה ממרח פלפלים ומניחים מעל פרוסת סינטה, מפזרים עירית לפני ההגשה.
אופציית הגשה
- 1.• אופציית הגשה נוספת מניחים במרכז צלחת הגשה קרם פלפלים ומעל פרוסות סינטה ומסדרים מסביב קרם פלפלים