סלט עוף אסיאתי

ramile
10 דק | פרווה | קל

רשימת מצרכים:

400 גרם חזה עוף
1 כפית מלח
4 מלפפונים פרוסים לרצועות דקות
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
2 כפות רוטב סויה
3 כפות שמן שומשום
1 כף שומשום שחור
1 פלפל צ’ילי פרוס לטבעות דקות
2 גבעולי סלרי קצוץ כולל העלים
1 רוטב ויניגרט בזיליקום
להגשה רבעי לימון
בוטנים מטוגנים קלופים

אופן ההכנה:

  • 1.על מחבת מניחים שמן שומשום, חזה עוף ומפזרים מעל מלח
  • 2.צולים את חזה העוף על מחבת רחבה משני הצדדים כ- 4 דקות מכל צד , מוסיפים 2 כוסות מים ומבשלים 25 דקות עד לבישול חזה העוף.
  • 3.מצננים צינון מוחלט את העוף ובעזרת שני מזלגות מפרקים אותו לחתיכות קטנות ומערבבים עם רוטב הסויה וכף שמן שומשום
  • 4.בקערה רחבה להגשה מניחים את המלפפונים, הסלרי, הצילי וחזה העוף המפורר, מוסיפים רוטב ויניגרט בזיליקום מערבבים ומפזרים מעל שומשום שחור ובוטנים מטוגנים קלופים , מגישים עם פלח לימון .

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל