עוף בדבש ותמרים

ramile
45 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים
  • 8 יח’ ירכי עוף
  • 2 בצלים פרוסים
  • 10 שיני שום
  • כוס תמרים ללא חרצנים
  • כוס שקדים קלופים
  • 1/4 כוס דבש
  • כפית זרעי כוסברה כתושים
  • כפית קינמון
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/2 כפית צ’ילי
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • מלח
אופן ההכנה:
  • 1.מחממים סיר עם שמן וצולים את העוף עד להשחמה. לאחר מכן מוציאים את העוף מהסיר ושמים אותו בצד.
  • 2.מכניסים פנימה את הבצל ומטגנים לאט עד לקבלת צבע חום מקורמל.
  • 3.מחזירים לסיר את העופות, מוסיפים את שאר החומרים, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך כ-45 דקות, ממליחים
  • 4.ניתן להגיש את התבשיל עם קוסברה קצוצה מעליו, בתיאבון!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל