עוף בדבש ותמרים
ramile
45 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים
- 8 יח’ ירכי עוף
- 2 בצלים פרוסים
- 10 שיני שום
- כוס תמרים ללא חרצנים
- כוס שקדים קלופים
- 1/4 כוס דבש
- כפית זרעי כוסברה כתושים
- כפית קינמון
- 1/4 כפית כורכום
- 1/2 כפית צ’ילי
- 1/4 כפית פלפל שחור
- מלח
אופן ההכנה:
- 1.מחממים סיר עם שמן וצולים את העוף עד להשחמה. לאחר מכן מוציאים את העוף מהסיר ושמים אותו בצד.
- 2.מכניסים פנימה את הבצל ומטגנים לאט עד לקבלת צבע חום מקורמל.
- 3.מחזירים לסיר את העופות, מוסיפים את שאר החומרים, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך כ-45 דקות, ממליחים
- 4.ניתן להגיש את התבשיל עם קוסברה קצוצה מעליו, בתיאבון!